Massage voor Huis aan het Water 4 juli 2014!

Op 4 juli ga ik samen met Willy Balvert mensen masseren voor een goed doel. Tussen 16.00 en 22.00 uur, terwijl voor de deur van het Anker het Jan Haringweekend wordt ingeluid met een Gouwzeemarkt, kunnen mensen bij ons terecht om zich te laten masseren.

Willy geeft Thaise (yoga) massage of een ontspanningsmassage.

Ik geef ontspanningsmassage gecombineerd met haptonomische massage. Mensen kunnen zelf aangeven of ze hun hoofd, schouders, rug, benen en/of voeten gemasseerd willen hebben.

Een massage van een half uur kost 20 euro. De hele opbrengst van deze dag wordt geschonken aan Huis aan het Water: een inloophuis voor mensen die kanker hebben (gehad) en ook voor hun familieleden en mantelzorgers. Huis aan het Water staat in Katwoude op een prachtige plek, uitkijkend over de Gouwzee. Het is nu ruim een jaar open en de mensen die er komen zijn erg blij met wat het Huis hen te bieden heeft: een rustige plek om even tot zich zelf te komen, gesprekken met lotgenoten of professionele hulpverleners, sportmogelijkheden, ontspanningsgroepjes en activiteiten als wandelen, koken, tekenen e.d.

Om zeker te zijn van een plekje kan men het beste reserveren bij Willy (0648 8024 71) of bij mij (0625 1515 01).

Hartelijke groet,

Sjuul Adema