Nicky van den Berg

Niki

Nicky is een breed opgeleide masseuse (HOLOS) en heeft sinds 1991 ervaring. Daarvoor is Nicky vele jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Haar ervaring en liefde voor het vak maken dat Nicky garant staat voor een zorgvuldige en persoonsgerichte behandeling. Nicky masseert op diverse locaties. Zij geeft ook regelmatig massageworkshops en cursussen.

Massagevormen:

Klassieke massage, Voetreflexzone therapie, Bindweefselmassage Holistic Pulsing, Zwangerschapsmassage, Acupressuur Rebalancingmassage

Contact:

nicky@lifestylestudio.nl
www.lifestylestudio.nl/massage

06-40581458

niki image

Massage

Massage is een hele natuurlijke vorm van ontspanning. Een massage behandeling zorgt ervoor dat spanning en pijn die in het lichaam is opgeslagen kan worden opgelost. Op aangename wijze herstelt dit het contact met jezelf.

Tijdens een massage neem je tijd voor jezelf, om te herstellen en te luisteren naar wat jouw lichaam je kan vertellen. Behalve een directe ontspanning van de spieren en het lichaam geeft massage je energie en maakt het je gezond en vitaal.

Voor wie

Massage is voor iedereen. Ook als je al lekker in je vel zit is het fijn om jezelf regelmatig te belonen met een heerlijk moment voor jezelf. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van een massage dolfijn, een elektrisch massageapparaat vooral bij de spieren die vast zitten.

Onze werkwijze

Afhankelijk van de wens of klacht, integreren we verschillende vormen van massage, zoals Klassieke massage, Voetreflexzone therapie,  Bindweefsel-massage , Acupressuur, Holistic Pulsing (ritmisch schudden van het lichaam) Rebalancingmassage  en Zwangerschapsmassage.

Cursussen en workshops

Er worden verschillende massagecursussen/ workshops aangeboden voor diegene die graag zelf wil leren masseren.

Locaties

  • Massage praktijk: Pieter Appelplein 7, Monnickendam – dagen in overleg
  • Yoga Lifestyle Studio: Groenburgwal 9 G, Amsterdam centrum – op vrijdag en zaterdag
  • Verloskundigen Oost: Transvaalstraat 4, Amsterdam oost – op woensdagavond