Jane Stephenson

 

RWF_1847Coach met behulp van paarden, career and business coach, trainer en Bijles lerares

Jane Stephenson, Coach met Behulp van Paarden, Career en business Coach

Mijn bedrijf

Mijn coaching en training bedrijf  “Knowboundaries” heb ik in 2007 opgericht met het doel om coaching en training te geven aan ZZP’ers, freelancers en expat-werknemers die in Nederland gevestigd zijn. Mijn doelgroep bestaat dus uit succesvolle mensen die verder willen komen in hun carrière, met hun eigen bedrijf of juist in hun privéleven. Zinds 2015 ben ik ook gecertificeerd Chiron hulpverlener, Coach met behulp van paarden.

Mijn coaching specialiteiten 

Je kunt naar mij toe komen als je beslissingen moet nemen over je werk of carrière; als je recent in Nederland bent gekomen en je wil leren omgaan met jezelf en je nieuwe situatie; of als je een heel specifieke behoefte hebt. Bijvoorbeeld als je je vaardigheden in leidinggeven of communiceren wilt verbeteren, of wanneer je een frisse blik op je bedrijf of je manier van werken wilt hebben.

Neem sessies met mijn paard als deel van jouw coaching traject om je leiderschap kwaliteiten te verscherpen, je communicatie style te ontdekken, of een coaching vraag helder te krijgen.

NJF_1328Mijn coaching aanbod

Je kunt losse sessies nemen of een kort coachingstraject van drie sessies. Ik bied ook workshops aan. Binnen een paar sessies, of zelfs al tijdens een workshop, voel je dat je weer op het goede spoor zit. Je hebt je negatieve gevoelens een plek gegeven en je doelen zijn vastgesteld. Ik ben blij als je weer met enthousiasme je dag kunt beginnen!

Engels Bijles

Ik heb bijlessen aangeboden voor een paar jaren, en ben gespecialiseerd in les geven aan middelbaar scholieren.