Nicky van den Berg

Niki

Nicky is een breed opgeleide masseuse (HOLOS) en heeft sinds 1991 ervaring. Daarvoor is Nicky vele jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Haar ervaring en liefde voor het vak maken dat Nicky garant staat voor een zorgvuldige en persoonsgerichte behandeling.

Massagevormen

Klassieke massage, Voetreflexzone therapie, Bindweefselmassage Holistic Pulsing, Zwangerschapsmassage, Acupressuur en  Rebalancingmassage.

niki image

Massage

Massage is een hele natuurlijke vorm van ontspanning. Een massage behandeling zorgt ervoor dat spanning en pijn die in het lichaam is opgeslagen kan worden opgelost. Op aangename wijze herstelt dit het contact met jezelf.

Tijdens een massage neem je tijd voor jezelf, om te herstellen en te luisteren naar wat jouw lichaam je kan vertellen. Behalve een directe ontspanning van de spieren en het lichaam geeft massage je energie en maakt het je gezond en vitaal.

Voor wie

Massage is voor iedereen. Ook als je al lekker in je vel zit is het fijn om jezelf regelmatig te belonen met een heerlijk moment voor jezelf. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van een massage dolfijn, een elektrisch massageapparaat vooral bij de spieren die vast zitten.

De werkwijze

Afhankelijk van de wens of klacht, integreren we verschillende vormen van massage, zoals Klassieke massage, Voetreflexzone therapie,  Bindweefsel-massage , Acupressuur, Holistic Pulsing (ritmisch schudden van het lichaam) Rebalancingmassage  en Zwangerschapsmassage. Voor de zwangerschapsmassage wordt er gebruik gemaakt van een speciale tafel met uitsparing voor de buik en de borsten.

Locatie

  • Massage praktijk: Pieter Appelplein 7, Monnickendam – dag en tijd in overleg

Contact:

nickyvandenberg33@gmail.com

06-40581458