Anka Blankendaal

Homeopathie, orthomoleculaire voeding, kruiden, CEASE therapie en meditatie

Anka Blankendaal is in 2008 haar praktijk voor natuurgeneeskunde gestart en is gevestigd in Amsterdam en Beverwijk. Haar interesse in de natuurgeneeskunde komt voort uit haar eigen zoektocht naar gezondheid. Een verandering van haar voedingspatroon en een bezoek aan een homeopaat gaf zo’n spectaculaire verbetering op mentaal en fysiek vlak dat zij hier haar beroep van wilde maken. Zij is een gepassioneerd therapeut die haar kennis graag wil delen. Anka gelooft in goed toepasbare adviezen die uitblinken in hun eenvoud en kracht. Die vind je vooral in de natuur.

Je kunt zelf veel bijdragen aan een goede gezondheid. Gezonde voeding is de basis en klachten kun je behandelen met homeopathie, kruiden en speciale voedingssupplementen. Het voordeel is dat de natuurgeneeskunde niet alleen de klacht behandeld maar ook kijkt naar de onderliggende oorzaken. Natuurgeneeskunde kan o.a. verbetering geven bij terugkerende klachten, huidklachten, hormonale klachten, bij stress- en burnoutklachten en vermoeidheid.

Anka is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met Autisme Spectrum Stoornissen d.m.v. de CEASE therapie.  Meer hierover kun je vinden op haar website.

Zij ontdekte de kracht van het mediteren tijdens de workshops van Drunvalo Melchizek. Hij werkt o.a. met meditaties van oude natuurvolkeren, uit de Kriya yoga en het Tibetaans boeddhisme. Vanuit haar interesse in de natuur spraken de oude meditaties van de de Hopi en de Kogi indianen haar bijzonder aan. Zij leren ons dat het voor je gezondheid essentieel is om je te verbinden met Moeder Aarde. Door minder vanuit ons hoofd en meer vanuit ons hart te leven, wordt het leven minder stressvol. Omdat wij bewuster met onszelf en de Aarde zullen moeten omgaan, passen deze meditaties en de natuurgeneeskunde heel goed in deze tijd. Anka levert graag haar bijdrage aan bewustwording en duurzaamheid.

Anka Blankendaal
Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Nieuwezijds Voorburgwal 101-2
1012 RG Amsterdam

Hobbesteeg 4
1941 CB Beverwijk.

www.ankablankendaal.nl

Facebook / Twitter